categoria computere

vezi toate categoriile | inscrie un site la aceasta categorie

 
 
 
 
computere

49 siteuri, pag. 2/5 1 2 3 4 5

2D Frame Analysis Dynamic Edition
2D Frame Analysis Dynamic Edition
This application uses a highly flexible, general, finite element method for static and dynamic analysis of multi span beams, 2D Trusses and 2D Frames. It features a powerful, interactive and easy interface.
adaugat la: 19.04.2010
http://www.engissol.com
 
Cosmetice-rooibos.ro
Cosmetice-rooibos.ro
Magazin online pentru cosmetice naturale din Rooibos, planta originara din Africa de Sud, gama de produse pentru fata si corp ce ingrijesc eficient si natural.
adaugat la: 01.12.2009
http://www.cosmetice-rooibos.ro
 
NCOM - info terminale
NCOM - info terminale
NCOM Equipments SRL sub brandul NCOM - innovative solutions, ofera spre cumparare o gama variata de peste 30 de modele de infochioscuri pentru Indoor si Outdoor (info-chioscuri multimedia), panouri publicitare exterioare si interioare si sisteme auto
adaugat la: 30.11.2009
http://www.ncom.ro
 
Comenzi Pizza
Comenzi Pizza
Pizza & Pasta - Bucatarie italiana. Comenzi pizza, paste, salate, preparate din pui, vita. Livrari la domiciliu sau la birou in numeroase zone ale Bucurestiului. Comenzi catering, mancare italiana si romaneasca, livrare pizza.
adaugat la: 26.11.2009
http://www.trattoriadivenezia.ro
 
TORENT
TORENT
Peste 20.000 de produse IT, audio-video, foto, birotica si consumabile de printing. Produse unicat pe piata romanesca, printre care se numara: laptop Acer, laptop Toshiba, laptop Asus, monitor Samsung, cpu amd, hdd 2.5, notebook Asus, hdd 3.5
adaugat la: 20.11.2009
http://www.torent.ro
 
2use - Consumabile
2use - Consumabile
Ravi Corporation Srl este cel mai mare distribuitor de consumabile pentru retail din zona Olteniei. In oferta noastra gasiti: consumabile si cerneala marca TCR, InkBank si Bliss, refill, toner, reincarcari cartuse, refill kit, toner, chipuri, drum
adaugat la: 26.10.2009
http://www.2use.ro
 
Cartuse imprimante compatibile
Cartuse imprimante compatibile
Cartuse si tonere compatibile pentru copiatoare, imprimante laser si inkjet Brother, Canon, Dell, Epson, HP, Konica-Minolta, Lexmark, Samsung, Xerox, etc. la preturi convenabile. Service de imprimante.
adaugat la: 02.10.2009
http://www.cartuse-compatibile.ro
 
SHOP PCTEL
SHOP PCTEL
PCTEL SHOP este un nou magazine online care are ca principal obiect de activitate comercializarea de produse IT la preturi competitive sub principalii concurenti din aceasta piata.
adaugat la: 14.09.2009
http://shop.pctel.ro
 
display laptop
display laptop
SERVICE LAPTOP specializat pe majoritatea modelelor Toshiba, Acer, Fujitsu-Siemens, Asus, IBM, Lenovo, LG, Dell, HP, Compaq, etc... deparolare, rescriere orice tip de BIOS, inlocuire display spart.
adaugat la: 30.07.2009
http://www.easy-it.ro
 
Tigara electronica Intellicig EVOlution
Tigara electronica Intellicig EVOlution
Tigara electronica 'EVOlution' este produsul unei constante si determinate investitii in cercetare, testare si design. Rezultatul este o varianta mai sanatoasa a fumatului traditional, care prin calitatea sa superioara impune un standard la care alti
adaugat la: 26.06.2009
http://www.intellicig.ro

49 siteuri, pag. 2/5 1 2 3 4 5

 
HOME | INSCRIE SITE | SITEURI NOI | TOP CLICK | TOP VIZITE | CONTACT

www.web-director.ro - © 2018 Smartbox srl - toate drepturile rezervate. webdesign & webhosting www.smartart.ro
De continutul siteurilor inscrise sunt raspunzatori proprietarii acestora. Marcile inregistrate cuprinse in web-director.ro apartin proprietarilor de drept.


www.smartart.ro | web . print . id . photo