Termeni si conditii

Va rugam sa cititi cu atentie.
Administratorii web-director.ro au dreptul sa respinga, suspende sau sa stearga fara preaviz orice site care nu respecta termenii si conditiile de mai jos sau din alte motive ce nu sunt incluse in acest moment in acest contract.

Va rugam NU propuneti site-uri care se incadreaza in urmatoarele categorii:
- site-uri gazduite gratuit si/sau subdomenii gratuite;
- site-uri care redirectioneaza catre alt (sub)domeniu;
- site-uri duplicat (mirror);
- site-uri in constructie, pagini fara continut, suspendate sau inactive;
- site-uri cu publicitate excesiva;
- site-uri care contin cuvinte ascunse sau orice forma de spam, cloaking etc;
- site-uri care incalca drepturile de proprietate intelectuala/industriala sau orice alta lege romaneasca sau internationala;
- site-uri in alta limba decat romana sau care nu se adreseaza publicului roman;
- site-uri cu continut sau orientare sexuala (adult);

Nu includeti la descriere date de contact ale firmei.
Adminstratorii web-director.ro au dreptul sa schimbe categoria la care a fost propus un anumit site la accepatrea inscrierii sau in cazul schimbarii ulterioare a structurii categoriilor.
Adresa email a persoanei care face propunerea nu va fi publicata in paginile site-ului, nu va fi instrainata si nu va fi folosita in alte scopuri altele decat comunicarea dintre administratori web-director.ro si persoana care face inregistrarea.
Ca utilizator sunteti responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea, in urma publicarii siteurilor propuse.
web-director.ro nu garanteaza credibilitatea, acuratetea informatiilor publicate de catre utilizatori sau nu gireaza vreo parere exprimata de catre utilizatori.
site-urile inscrise in web-director.ro pot fi listate pe orice alt site de tip director ce apartine Smartbox SRL in aceleasi conditii cu acestea.
Prin agrearea termenilor prezentei, acordati dreptul web-director.ro de a va trimite periodic e-mail-uri cu informatii sau oferte speciale.
Aceste conditii pot fi modificate de administratorii web-directo.ro la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Puteti citi cea mai recenta versiune a acestor conditii oricand, accesand aceasta pagina.

Va multumim ca ati citit aceste instructiuni.

Succes online!
Echipa web-director.ro

inapoi

HOME | INSCRIE SITE | SITEURI NOI | TOP CLICK | TOP VIZITE | CONTACT

www.web-director.ro - © 2018 Smartbox srl - toate drepturile rezervate. webdesign & webhosting www.smartart.ro
De continutul siteurilor inscrise sunt raspunzatori proprietarii acestora. Marcile inregistrate cuprinse in web-director.ro apartin proprietarilor de drept.


www.smartart.ro | web . print . id . photo