categoria educatie, invatamant

vezi toate categoriile | inscrie un site la aceasta categorie

 
 
 
 
educatie, invatamant

20 siteuri, pag. 2/2 1 2

Lucrari-licenta.info - consultanta lucrari licenta
Lucrari-licenta.info - consultanta lucrari licenta
Lucrari-licenta.info contine documentatie pentru lucrari de licenta sau diploma, disertatii, proiecte, teze, atestate, referate, studii. Se ofera demo gratuit, cuprins si bibliografie. Temele, din portofoliu si la comanda, sunt din diverse domenii.
adaugat la: 24.07.2009
http://www.lucrari-licenta.info
 
Cursuri Microsoft Office
Cursuri Microsoft Office
IT Learning este furnizor de servicii profesionale de training si consultanta in utilizarea suitei Microsoft Office care adreseaza modelul B2B, oferind instruire “on site”, video tutoriale si support.
adaugat la: 29.05.2009
http://www.itlearning.ro
 
Gradinita
Gradinita
Gradinita si After School Clubul Spiridusilor ofera un program educational complex, in vederea integrarii copilului in invatamantul prescolar, gradinita , dar si in invatamantul primar, prin activitatea de after school. Programe educationale: gradini
adaugat la: 13.05.2009
http://www.clubulspiridusilor.ro
 
MarPlo - tutoriale jocuri anime
MarPlo - tutoriale jocuri anime
Un site personal cu tutoriale, lectii si cursuri complete: Limba Spaniola PHP MySQL HTML CSS JavaScript; pe langa acestea gasiti jocuri flash si poze anime. Invatati gratis, gramatica limbii spaniole, creati singur site-uri, web design
adaugat la: 01.05.2009
http://www.marplo.net
 
Program dezvoltare personala a copilului
Program dezvoltare personala a copilului
“Learn2b” – “Invat sa devin…” este primul program optional educativ nonformal de dezvoltare personala a copilului promovand conceptul de dezvoltare holista a copilului, cu scopul de a acoperi o paletǎ mult mai larga a intelectului uman.
adaugat la: 31.03.2009
http://www.learn2b.ro
 
Spiru Haret
Spiru Haret
Facultatea Spiru Haret forum online,download referate, lucrari diploma gratis, examene web, grile free, studenti, Bucuresti, Valcea, Brasov, Spiru Haret, Constanta, matrimoniale, anunturi, carti Spiru Haret, cazare camine, wikiteam portal.
adaugat la: 03.03.2009
http://www.spiru-haret.wikiteam.ro
 
Tera Impex
Tera Impex
SC TERA IMPEX SRL - Distributie de material didactic pentru toate nivelurile de invatamant, de la prescolar si pana la universitar. Comercializam echipamente didactice de cea mai inalta calitate destinate dotarii institutiilor publice de invatamant.
adaugat la: 26.02.2009
http://www.teraimpex.ro
 
SCOOBY KINDERGARTEN
SCOOBY KINDERGARTEN
Una din putinele gradinite din Timisoara care ofera un program prelungit pana la ora 19, intr-o zona rezidentiala cu aer curat, ferita de zgomot si alte surse de poluare, mediu propice pentru dezvoltarea fizica si intelectuala a copiilor.
adaugat la: 25.02.2009
http://www.gradinita-scooby.ro
 
Team Zone
Team Zone
Suntem o companie specializata in oferirea serviciilor de Training (Customer Care, Time Management, Conflict Management, Change Management, Communication Skills) si Team Building (Indoor, Autdoor, Treasure Hunt, City Hunt, Survival).
adaugat la: 24.02.2009
http://www.teamzone.ro
 
Cursuri de reflexoterapie
Cursuri de reflexoterapie
La scoala de masaj Santamia urmezi cursuri de reflexoterapie, masaj, shiatsu yumeiho su-jok inforenergetica si altele. Pentru gravide avem cursuri lamaze. La cursuri de reflexoterapie primesti diplome internationale
adaugat la: 20.02.2009
http://www.santamia.ro

20 siteuri, pag. 2/2 1 2

 
HOME | INSCRIE SITE | SITEURI NOI | TOP CLICK | TOP VIZITE | CONTACT

www.web-director.ro - © 2018 Smartbox srl - toate drepturile rezervate. webdesign & webhosting www.smartart.ro
De continutul siteurilor inscrise sunt raspunzatori proprietarii acestora. Marcile inregistrate cuprinse in web-director.ro apartin proprietarilor de drept.


www.smartart.ro | web . print . id . photo